Attire

Wholesale

Wij kiezen onze eigen weg en houden ervan om uniek en inspirerend te zijn, in het ontwerpen van onze collecties, verpakkingen en materialen. We breiden regelmatig uit met nieuwe collecties en producten. Elke collectie heeft een eigen thema en inspiratiebron, zodat er voor iedereen altijd wel iets bij zit. Omdat wij het belangrijk vinden om producten te maken die stijlvol en tijdloos zijn, streven wij naar uitzonderlijke kwaliteit en verantwoorde productie en werken wij vanuit ons atelier in Amsterdam. 

We presenteren met trots onze collecties aan je. De ingrediënten? Passie voor mode, liefde voor unieke items en een oog voor kwaliteit!

Geïnteresseerd om Attire Amsterdam ook te verkopen? Dan hebben we goed nieuws! We zijn altijd opzoek naar nieuwe verkooppunten!

Let’s meet!

Showroom

Bezoek onze showroom in Amsterdam en bewonder de volledige collectie. Wij zijn van woensdag t/m zaterdag geopend.

Op maandag en dinsdag zijn wij op afspraak geopend. Stuur een mail naar info@attireamsterdam.com om een afspraak te maken en we ontmoeten je graag bij ons op locatie.

Reizen met openbaar vervoer

Vanaf centraal station is het 15 minuten lopen naar onze showroom. Ook kun je tram 2 of 12 pakken en uitstappen bij Paleisstraat. Daarna is het 1 minuut lopen.

Reizen met de auto

Parkeren kan tegen betaling op de Spuistraat, in de Bijenkorf garage of de in Q park parkeergarage op de Nieuwendijk.

Nieuwezijds Voorburgwal 270
1012 RS Amsterdam

Openingstijden